User-ID API

Not applicable

User-ID API

Hi all

I am trying to configure a web server following this link Explicit Login via User-ID API

However the auth.php doesn't work and I don' see any error message.

The web server is an IIS Windows 2008

image (4).png

thoughts?

Kind regards.

Tags (2)
bat
L5 Sessionator

Re: User-ID API

Hi JoseManuel

Could you confirm if you have installed PHP on IIS server ? You can install it from here: PHP : The Official Microsoft IIS Site

You can also try installing WAMPServer (Google it) which is an independent PHP server for windows.

Hope it helps !

Not applicable

Re: User-ID API

Thanks bat!

I installed PHP however the problem persists, one interesting thing that I found it is an "Access Denied" although the rights at folder level and IIS are rightError.PNG

thoughts?

Best regards.

bat
L5 Sessionator

Re: User-ID API

JoseManuel

It looks to be a permission issue for the file link.html. Did you try opening the auth.php file directly ?

I will suggest installing WampServer it is way easier than managing IIS for PHP

Not applicable

Re: User-ID API

Hi again

opening the auth.php directly, nothing is shown

On the other hand, I found this message in the configuration of the IIS Site configuration: Cannot verify access to path D:\inetpub\wwwroot

The server is configured to use pass-through authentication with a built-in account to access the specified physical path. However, IIS Manager cannot verify whether the built-in account has access. Make sure that the application pool identity has Read access to the physical path. If this server is joined to a domain, and the application pool identity is NetworkService or LocalSystem, verify that <domain>\<computer_name>$ has Read access to the physical path. Then test these settings again.

Not applicable

Re: User-ID API

Hi

at the end I solved the issue with a new installation of IIS and PHP.

Now the problem seems the communication between the IIS and the Agent. Something in the xml file or in the used protocol drops the connection.

Kind regards.

01/09/15 13:08:15:120[ Info 1543]: New xml api connection 10.115.106.60 : 53201:-1185817561.

01/09/15 13:08:15:120[ Info 1587]: XML api thread 0 from 10.115.106.60 : 53201 is started.

01/09/15 13:08:15:120[Debug  355]: Event: type="XML API connection" name="10.x.x.x" status="Connected"

01/09/15 13:08:15:135[ Info 1466]: XML api thread 0 accept shutdown

01/09/15 13:08:15:135[Debug  355]: Event: type="XML API connection" name="10.x.x.x" status="Disconnected"

01/09/15 13:08:15:135[Debug 1256]: XML api thread 0 exits.

01/09/15 13:08:15:135[ Info 1258]: XML api connection 10.115.106.60 : 53201 closed.

01/09/15 13:08:15:135[Debug 1272]: All XML api connection stopped!

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!