Split tunneling based on the domain is not working.

Reply

Split tunneling based on the domain is not working.

Split tunneling based on the domain is not working. We need to monitor our user's web traffic while they are on roaming. While users need to connect GlobalProtect and Cisco Any connects simultaneously, some traffic should go via Cisco Any connects and rest of them via GlobalProtect. I tried split tunneling based on the domain but no luck. Is there any solution for this.

 

PAN-OS - 8.1.7

GlobalProtect- 5.0.2

L2 Linker

Re: Split tunneling based on the domain is not working.

Hi,

 

Without mode information, it will be difficult to troubleshooting your problem, maybe a support ticket will be the best thing to do here.

However, just in case of, the split tunneling per domain requires a GP subscription license on the Firewall. May be the cause of your problem.

Re: Split tunneling based on the domain is not working.

I have exactly the same problem. Panorama on 9.0.3 level, firewalls on 8.1.8H5. Information on included and excluded networks in split tunneling is visible on Panorama but not on firewalls. There is no relevant issue in commit warnings. 

Did you resolved that problem?

Tags (1)
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!