AD integration for users - not working?

L2 Linker

AD integration for users - not working?

Hello again,

 

I want to know if someone was able to integrate their AD with Expedition. So far, I configure it but cannot login with my user..

AD integration problem.PNG

What should be the format for Suffix? I tried with the DCs and also the other format.

 

Why it asks for a password when integrating with AD? it is supposed to use the AD credentials..

AD asking for password.PNG

 

Also, a feature request will be to have a button to test the integration from expedition itself.

Please advise.

 

Thanks,

Edwardo

L4 Transporter

Re: AD integration for users - not working?

Password fields won't be necessary when selecting AD or Radius authentication.

 

We have improved the process to define the AD and Radius servers; and support to test the settings.

You may find documentation about the process at https://live.paloaltonetworks.com/t5/Expedition-Articles/Authentication-via-LDAP-server/ta-p/219609

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!