BUG: ML and RE discovery stuck at Initializing...

Reply
L2 Linker

BUG: ML and RE discovery stuck at Initializing...

ML and RE discovery stuck at Initializing... when i set new base configScreen Shot 2019-05-20 at 13.55.19.jpg

 

To reproduce

1) Update config at Device

2) Import into project

3) Set new base config

4) Start ML or RE discovery for any rule

 

Everything works well if you create new project(workaround)

L4 Transporter

Re: BUG: ML and RE discovery stuck at Initializing...

Can you try to generate an XML config file using the base config? If you receive an error that the base config is invalid this issue is being looked into.

L2 Linker

Re: BUG: ML and RE discovery stuck at Initializing...

It successfully generates any of them.Screen Shot 2019-05-21 at 09.17.43.jpg

L4 Transporter

Re: BUG: ML and RE discovery stuck at Initializing...

ok, can you you also check if there is an 'Active' log connector plugin chosen (PLUGINS --> Active)? If there is no active log conector plugin select the plugin to use and try running the ML analysis again.

L4 Transporter

Re: BUG: ML and RE discovery stuck at Initializing...

you can also check the Dashboard for any pending jobs. If there are pending jobs remove them and try the ML analysis again.

L2 Linker

Re: BUG: ML and RE discovery stuck at Initializing...

no pending jobs, nothing to remove

Screen Shot 2019-05-21 at 20.53.40.jpg

L4 Transporter

Re: BUG: ML and RE discovery stuck at Initializing...

Have you verified there is an active log connector plugin chosen?

Highlighted
L2 Linker

Re: BUG: ML and RE discovery stuck at Initializing...

Seems You've pointed me in the right direction.

Somehow log plugin was missing.

I see the same behaviour in other projects i created.

For now i found it has to do something with deleting old configs

 

L2 Linker

Re: BUG: ML and RE discovery stuck at Initializing...

So yeah.

my guess is log plugin somehow bound to config and when new base is set, no log plugin is bound to it.

Deleting old config deletes log plugin connector.

Will this be addressed ?

L2 Linker

Re: BUG: ML and RE discovery stuck at Initializing...

any updates on this bug ?

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!