Cannot add devices, receiving error

Reply
L1 Bithead

Cannot add devices, receiving error

When going to add either Panorama or and individual firewall to Expedition I get the following error after entering my credentials (which have superuser admin rights on the Panorama and local firewalls).

 

"Remote Exception" with a blank error box.

 

I did see a similar post refencing this error: https://live.paloaltonetworks.com/t5/Expedition-Discussions/error-when-adding-device/m-p/218771#M131

 

I ran the suggested PHP script to no avail. I'm running version 1.0.84, please see the attached pictures for reference.

 

 Error.PNG

 

Ver.PNG

 

L7 Applicator

Re: Cannot add devices, receiving error

Please upgrade to latest version.

L1 Bithead

Re: Cannot add devices, receiving error

Thanks,

 

I updated.

 

I also just noticed that there was also an ACL on the managment interface for the firewalls and Panorama. I added the expedition server to the managment ACLs and I'm now able to connected.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!