Expedition MFA Problem - "Incorrect user or password" error

Highlighted
L0 Member

Expedition MFA Problem - "Incorrect user or password" error

Hello All,

 

I have run into an issue while trying to integrate Expedition with DUO. Here is the synopsis:

Expedition sends an anonymous bind request to Duo. Duo responds back a response. The response always reads as incorrect user or password.

I set logging to debug mode and i see the following three errors

 

(tail -f  /var/log/apache2.errors.log get me this when i log in)

1. authorization of result <RequireAny>: granted, referrer:https:// expedition.expedition.com

2. AH01991: SSL input filter read failed

3. Closed connection to Child 0 with standard shutdown

 

 

Anyone seen this type of behavior before when working with MFA integration for authentication on duo? Anyone know a good spot to trroubleshoot  this?

 

Thanks all

Tags (3)
L4 Transporter

Re: Expedition MFA Problem - "Incorrect user or password" error

MFA is not fully supported in the current release as far as I know.

 

The current RADIUS/LDAP implementations are not capable of passing an additional token for auth but will verify.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!