Migration tool security polcieis not showing, but shows count in dashboard

Reply
L1 Bithead

Migration tool security polcieis not showing, but shows count in dashboard

When importing ASA config, I see the dashboard get populated, I am able to go to any section and see the objects, group objects, services, etc.. but not the security policies... it says to choose a vsys.  But I saw them for a second when I was clicking around the tool menus, but its gone again.. I rebooted, reloaded the config, and still same issue.. it gives me a count also, 227 security policies.

 

clipboard_image_1.png

 

Here is shot of my services showing fine.. everything works , except rules don't show up...

clipboard_image_2.png

 

Thank you ,

A

L1 Bithead

Re: Migration tool security polcieis not showing, but shows count in dashboard

If I go over 51 rules per page, they all disappear..  I can only view 50 per page... thats super odd...

L1 Bithead

Re: Migration tool security polcieis not showing, but shows count in dashboard

figured it out , seems the file is corrupt in transit, mimecast related..

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!