Admin password problem on CLI and Web Interface after panorama upgrade

Reply
L1 Bithead

Admin password problem on CLI and Web Interface after panorama upgrade

Hello everybody,

 

I upgraded my panorama m100-series to 8.0.13 and since this upgrade, I cannot login in my panorama through CLI and Web interface with the default admin account (Password was changed of course).

 

When I try to log myself, it says that I entered a wrong user/password.

 

So I created a Radius account and I can log with this account on the web interface but when I try log on CLI interface, I enter my radius account and after it asks me the admin password and it fails again.

 

Does someone have an idea concerning my problem ?

 

Thanks :)

L1 Bithead

Re: Admin password problem on CLI and Web Interface after panorama upgrade

Finaly, I rebooted my apliance from Web interface and my m100 nerver rebooted.

 

The "Warning light" light 3 times in red and my apliance restarts continuously

L7 Applicator

Re: Admin password problem on CLI and Web Interface after panorama upgrade

Sounds like something in the upgrade process completely borked. This could have been the configuration migration itself, or it could have effected your master key and negated all of your hash values.
Either way you’ll want to contact support and they can walk you through running some device diagnostics to see where in the boot process it’s running into issues.
L5 Sessionator

Re: Admin password problem on CLI and Web Interface after panorama upgrade

Totally agreeing with what @BPry said. If the device is constantly rebooting something has definitely gone wrong.

 

However, something to note though @David7660, the authentication process is one of the last processes that finishes starting up after the firewall reboots. Meaning, although the GUI is operational etc, you may not be able to log in for another 5 more minutes. 

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!