After Factory Reset Cannot connect to management server

Reply
L3 Networker

After Factory Reset Cannot connect to management server

Hi,

after i make a Factory Reset via Maintenance Mode with this HowTo -> https://live.paloaltonetworks.com/t5/Management-Articles/How-to-SSH-into-Maintenance-Mode/ta-p/59635 i cant connect via "www" to the management.

 

My new IP is default 192.168.1.1 and i can ping it. when connect via ssh i login with admin:admin then i see the message "System initializing; please wait... (CTRL-C to bypass) .. i wait more then 30min nothing. Then when i press CTRL-C i get the message Cannot connect to management server.

I cant start the process 

debug software restart process management-server

 and with show ..  

> show system resources | match mgmtsrvr

 i see nothing. 

Via serial cable there is the same problem.

 

i have panOS 8.0.8. 

When i use the Web login with admin:admin i get the message Connecting to Management Server failed. 

 

Any one an idea?

Its an PA200 with panOS 8.0.8

Community Manager

Re: After Factory Reset Cannot connect to management server

can you try rebooting (unplug-replug) and see what happens

 

a PA-200 is a little slower to boot up but should not take 30 minutes after a factory reset (after an upgrade this could be possible)

If the problem persists, you may want to go into maintenance mode again and try running some diagnostics : https://live.paloaltonetworks.com/t5/Management-Articles/How-to-Run-a-Hard-Disk-Drive-Performance-Te...


Help the community: Like helpful comments and mark solutions
Reaper out
L3 Networker

Re: After Factory Reset Cannot connect to management server

I could go into maintenance mode by booting. and then there i make a new "factory reset" and then the device cames back.

now it is every thing okay. thx a lot for help.

L2 Linker

Re: After Factory Reset Cannot connect to management server

Hi, I'm also experiencing this on my PA 820. Did you found out the root cause?

L3 Networker

Re: After Factory Reset Cannot connect to management server

Unfortunately, no. I simply re-established the factory state.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!