Anyone have a fix for this issue? GP using WAN/LAN IP for some traffic

L3 Networker

Anyone have a fix for this issue? GP using WAN/LAN IP for some traffic

HI, Anyone have a fix for this issue? GP using WAN/LAN IP for some traffic https://live.paloaltonetworks.com/t5/Management-Articles/Wrong-Source-IP-from-GlobalProtect-User-in-... Thanks
L7 Applicator

Re: Anyone have a fix for this issue? GP using WAN/LAN IP for some traffic

@junior_r,

Can you describe what you are running into a little bit, just so we can verify there isn't a way around this for you in particular. 

 

In general what this article is refering to isn't something you can really fix. If the application is specifying a source address then that's what you'll see come across, there isn't really a way to fix that from a GlobalProtect administration side of things. You could potentialy route this traffic around the GlobalProtect routes, but this would be a highly manual process and would likely have a maintenance cost associated with it as far as maintaining those routes are actually correct. 

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!