Config not reflecting on firewall when pushed via panorama

Reply
L2 Linker

Config not reflecting on firewall when pushed via panorama

Hi ,

 

We are facing unusual issue in our enviorment .

We have pushed the changes from Panorama to devices but changes are not reflecting on individual firewall .

 

Verifed commit logs , no error  . All showing result succeeded .

 

Panorama version  - 9.x.x

Firewall version 8.x.x

 

Anyone faced similar issue ? Or any suggestion regarding same.

 

Thanks .

Tags (2)
L1 Bithead

Re: Config not reflecting on firewall when pushed via panorama

Have you tried "Commit All Changes" vs "Commit Changes Made By:(username)"

Highlighted
L2 Linker

Re: Config not reflecting on firewall when pushed via panorama

@Jeff-Behm 

 

Not yet , will try it  .

 

 

However do you have any link or PA  bug id where they are referring this issue .

 

Thanks 

L4 Transporter

Re: Config not reflecting on firewall when pushed via panorama

I do not believe we are aware that it a bug or anomoly, hence no bug or tracking id.

 

I have not seen configurations not properly pushed.

I have seen, local configurations overriding the Panorama.

 

We do not have enough info to know if you have any local configurations that are attempting to override the Panorama, which could give the same symptoms as you describe.

 

I personally, would edit your selections, in the Panorama, and click the force template values button.

 

THEN, if the changes are not correctly pushed, it would make sense to open a support case.

Don't forget to get the tech support files from both Panorama and FW, to correctly open the case.

 

:Let us know the results.  We are all here, to help each other.  :P

L0 Member

Re: Config not reflecting on firewall when pushed via panorama

Hi,

 

I have a similair issue with

Panorama version  - 9.x.x

Firewall version 8.x.x

 

We are unable to push out "Access routes" from Panorama 9.x.x to firewalls with firmware 8.x.x

 

Updating the firewall to 9.0.x fixes the problem

 

/Peter

L2 Linker

Re: Config not reflecting on firewall when pushed via panorama

@Peterks 

 

Thanks , i will test this in our enviornment .

 

Just checking if this process was recomended by PA tac ?

L0 Member

Re: Config not reflecting on firewall when pushed via panorama

Hi,

 

I was told by my contact to update to firmware 9x to fix the issue.

Becuae they had made a test where it was working,

 

/Peter

L2 Linker

Re: Config not reflecting on firewall when pushed via panorama

@Peterks 

 

Thanks , will check on this .

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!