Dynamic object not getting add to the address group though it's tagged

Reply
L0 Member

Dynamic object not getting add to the address group though it's tagged

Dynamic object not getting add to the address group though it's tagged

 

show object registered-ip tag x99MGMT-AD_TAG

vsys: (null), ip: (null), tag: x99MGMT-AD_TAG
current download interval (sec): 60
new changes since last download: no
registered IP Tags
---------------------------------------- -----------------

10.59.113.11 #
"x99MGMT-AD_TAG"

10.59.112.8 #
"x99MGMT-AD_TAG"

10.59.113.10 #
"x99MGMT-AD_TAG"

10.59.113.19 #
"x99MGMT-AD_TAG"

10.59.112.13 #
"x99MGMT-AD_TAG"

10.59.112.9 #
"x99MGMT-AD_TAG"

 

show object dynamic-address-group name x99MGMT-AD_SERVERS


Dynamic address groups in vsys vsys1:
----------------------------------------------------

----------------defined in vsys --------------------
x99MGMT-AD_SERVERS
filter: 'x99MGMT-AD_TAG'
members: total 1
10.59.112.13 (R)

 

L7 Applicator

Re: Dynamic object not getting add to the address group though it's tagged

@George.Kingsley,

Can you test this with a tag that isn't as complex and see if you still experiance the same issue. 

L0 Member

Re: Dynamic object not getting add to the address group though it's tagged

The issue got fixed after registering the IP again.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!