Error in parsing xml response

Reply
L1 Bithead

Error in parsing xml response

Trying to log into my FW, and keep getting this message 

 

Capture.JPG

Community Manager

Re: Error in parsing xml response

try accessing the debug console https://<yourFWaddress>/debug and clearing the preferences:

 

2016-07-15_10-28-42.jpg

 

additionally you could try updating all content (AppsThreats, WildFire, AV) from CLI

 

> request wildfire upgrade install version latest
> request content upgrade install version latest
> request anti-virus upgrade install version latest

also verify if you disk isn't full and if needed free up some space:

 

> show system disk-space 

Filesystem            Size  Used Avail Use% Mounted on
/dev/sda3             3.8G  2.5G  1.1G  70% /
/dev/sda5             7.6G  4.4G  2.8G  61% /opt/pancfg
/dev/sda6             3.8G  2.4G  1.3G  66% /opt/panrepo
tmpfs                 1.9G  116M  1.8G   7% /dev/shm
/dev/sda8              90G   21G   65G  24% /opt/panlogs

How and When to Clear Disk Space on the Palo Alto Networks Device


Help the community: Like helpful comments and mark solutions
Reaper out
L1 Bithead

Re: Error in parsing xml response

Thank you for the tips! The Debug did not work though 

 

This is the Debug Screen 

Capture.JPG

Here is my Disk usage 

 

Capture.JPG

L2 Linker

Re: Error in parsing xml response

did not help either, 

L1 Bithead

Re: Error in parsing xml response

Did you ever find a solution?  I'm having this same issue.

L2 Linker

Re: Error in parsing xml response

Hello Nrobison,


It can be related to a corrupted package (AV/WF).

If you are using Threat Prevention and/or WF license, please download and install again the latest packages:

 

> request anti-virus upgrade download latest
> request anti-virus upgrade install version latest

> request wildfire upgrade download latest
> request wildfire upgrade install version latest

 

If it still failed, try to restart the mgt server and the web server:

debug software restart process management-server
debug software restart process web-server

 

If it still failed, please open a ticket.

L1 Bithead

Re: Error in parsing xml response

I faced the same problem on PA-3050 with PAN-OS 7.1.13 and resolved it by running:

 

> request wildfire downgrade install previous

 

Probably the wildfire update messed up something. 

L1 Bithead

Re: Error in parsing xml response

I ran into this same issue on a 3020 running 8.0.7.

I ended up running the commands in the following sequence as suggested in other users posts in this thread. 

> request anti-virus upgrade download latest 
> request anti-virus upgrade install version latest

> request wildfire downgrade install previous.

> request wildfire upgrade download latest 
> request wildfire upgrade install version latest

Highlighted
L1 Bithead

Re: Error in parsing xml response

It's realy work, thx

L1 Bithead

Re: Error in parsing xml response

this one did the trick for me.

 

PA-500 on V7.1.7 (several dozen other 500's on V7.1.7 do not have the issue)

 

request wildfire downgrade install previous

 

After that completed, was able to log in via the webUI and Panorama reconnected

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!