GUI does not show system logs

Reply
Highlighted
L4 Transporter

GUI does not show system logs

On GUI i see traffic logs but no system logs.

LAst system logs are from yesterday.

 

Ran the below command

 

show log system direction
> equal equal

admin@EOCDC-G3-NGFW-2(active)> show log system direction equal backward
Time Severity Subtype Object EventID ID Description
===============================================================================

 

it only show me logs from march 25

 

should i restart the log receiver or management server?

 

please advice

Tags (2)
L7 Applicator

Re: GUI does not show system logs

@MP18,

If the logs aren't getting generated in the CLI or the GUI I would restart the actual log receiver process, not the management server. 

L4 Transporter

Re: GUI does not show system logs

so what does log receiver process does ?

 

does it write logs on the PA so that they can be displayed?

L7 Applicator

Re: GUI does not show system logs

@MP18,

My understanding of the process is that it's what actually writes the log files to pretty much everything on the device. If that process is malfunctioning (you could check this via 'less mp-log logrcvr.log') then you wouldn't be getting any logs on the system. 

 

L4 Transporter

Re: GUI does not show system logs

Many thanks for answering the Question.

Happy to learn from you.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!