Global Protect and no Source User Identified

Reply
L2 Linker

Global Protect and no Source User Identified

I have a user with Windows 7 and Global Protect who couldn't get to an internal web site. When I went to look in Monitor/Logs/Traffic I could see that the Source User field was blank and therefore not hitting the anticipated allow policies. He says it's a corporate laptop. Any other common issue that would prevent the domain/user ID from being recognized? Thank you.

L6 Presenter

Re: Global Protect and no Source User Identified

I assume this is only an issue for 1 user and you can see other GP users allowed access via source user......

please confirm...

 

check the logs for thier user id to see if they has ever been recognised.

 

if not then you may need to trigger some domain activity on logon, but if you see it now and again you may need to increase user id timeout.

 

 

 

 

L2 Linker

Re: Global Protect and no Source User Identified

Interesting. It appears to be intermittent as today I can see the user is logged in and their Source User domain and username are being picked up. Thanks much.

L6 Presenter

Re: Global Protect and no Source User Identified

OK but if it if it keeps happening then increase your "user identification timeout" to 240 mins

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!