PAN OS 5.0.2 missing route

Reply
L2 Linker

PAN OS 5.0.2 missing route

Did anyone see this situation.

We have PA 3020 running 5.0.2 and a route based vpn to another PA box.

unable to ping the other side of the tunnel or even the other side's tunnel interface IP address.

Weird issue never seen this before.

Anyone see this before? Please let me know.

Thanks

Junaid

L6 Presenter

Re: PAN OS 5.0.2 missing route

you mean your tunnel is up and vpn is working ?

Highlighted
L2 Linker

Re: PAN OS 5.0.2 missing route

yes tunnel is up between the two gateways

but no traffic is going through the gateways.

IPSEC status shows UP.

cleared the arp.

rebooted the firewall.

didn't help at all. This was all working fine until this morning.

Then as a last resort, removed VPN config and re-built it from the scratch and that got it working.

The puzzling thing is " what happened that killed the connection" every thing was working just fine and then this.

Weird!!

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!