Problem with Authentication Profile

Reply
Highlighted
L1 Bithead

Problem with Authentication Profile

I had to do some changes to the Allow List of a Authentication Profile based on LDAP (AD) but i'm constantly recieving "ajaxUserIdAgentUserHandler:: Error in retrieving data: Not Found"

I'm sure that this was working previously. Additionaly I've manually edited the configuration and reuploded to the FW and the user is authenticated and can connect to the VPN.

I haven't noticed any other problems with LDAP and authentication.

The device is PA-500 and it's running panos 4.0.8.

Any ideas?

L6 Presenter

Re: Problem with Authentication Profile

Hi,

You can try "show system resources" to make sure that the device server is not running high on virtual memory and also you can try

"show system software status" and make sure "management-server" and the device-server" processes are in running state. Else restart these processes by using "debug software restart device-server" , "debug software restart management-server" and try once again.

It can also be an issue with 4.0.8, u can try upgrading.

Tx,

Sandeep

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!