Problems with panorama and paloalto ACC No data display

Reply
L0 Member

Problems with panorama and paloalto ACC No data display

Hello good afternoon

 

I have a problem with my panorama and a Palo Alto HA, in the panorama the complete traffic is not visualized and in the ACC no data display.

 

Already apply these commands

 

> request log-fwd-ctrl device <serial number> action stop
> request log-fwd-ctrl device <serial number> action start

 

But the same thing is still happening, nothing is shown in the ACC

 

You will have some advice?? 

 

I was investigating but I can not find something similar to what is happening to me

 

Regards

Community Team Member

Re: Problems with panorama and paloalto ACC No data display

Hi @Efrain_Olmos ,

 

Is the Panorama device receiving the logs correctly ? The output of the following command will show you if the logs were received:

show logging-status device <serial number>

 

There could be a time discrepency between the firewall and Panorama.

Have you configured NTP servers to ensure that the time on the firewall and the Panorama will be the same ?

 

As explained here also:

Device logs are not showing up in the Panorama GUI

 

Hope it helps !

-Kiwi.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!