Restart daemons/services

Reply
L4 Transporter

Restart daemons/services

Is there a way to manually restart daemons and services in the CLI?

I have a box with sslvpn configured. The sslvpn suddenly stopped working and the portal page doesn't load. I double checked the config and the traffic logs show the traffic as being allowed and no threat/url logs being matched. I would like to try restarting just the services before restarting the box.

L0 Member

Re: Restart daemons/services

Hi,


Yes, you can use following command " debug software restart <process>" to restart specific process.

Not applicable

Re: Restart daemons/services

Hi Dorsey,

As it is related to SSL VPN, you can try restarting the below services:

debug software restart sslmgr

debug software restart sslvpn-web-server

debug software restart management-server

Regards,

Ramya

Not applicable

Re: Restart daemons/services

Hi Dorsey,

As it is related to SSL VPN, you can try restarting the below services:

debug software restart sslmgr

debug software restart sslvpn-web-server

debug software restart management-server

Regards,

Ramya

L1 Bithead

Re: Restart daemons/services

Hi Dorsey,

You can try restarting the management server as below.

debug software restart management-server

If it was working before then was something changed from certificate point of view?

You can check if the certificate that you are referencing for portal page is still valid or not.

Also check of the portal login page is enabled as below link

How to Disable the GlobalProtect Portal Login Page

Thanks,

Nitesh

L4 Transporter

Re: Restart daemons/services

Thank you.

The processing restarting did not fix the issue. The portal page is enabled. There were no firewall config changes.

On Tuesday, everything was working as expected. On Wednesday, the client reported vpn clients could not connect. No config changes were made in this window. I will try restarting the box to see if it has any effect.

Not applicable

Re: Restart daemons/services

Hi Dorsey,

Sure. You can try re-starting the box and if that does not help, attach the PAN-GPS logs from the client for analaysis.

Regards,

Ramya

L4 Transporter

Re: Restart daemons/services

After applying 6.1.3 and rebooting, this issue was resolved. Was on 6.1.0.

L2 Linker

Re: Restart daemons/services

What made you decide to apply 6.1.3?

VP of R&D at indeni
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!