Unable to Login After Factory Reset

Reply
L3 Networker

Unable to Login After Factory Reset

Hello Community,

 

I have just carried out a factory reset. However, now I'm not able login with the admin-admin login/password. 

 

I'm presented with the prompt:

 

PA-HDF login

 

I read I should wait for the prompt:

 

PA-500 login:

 

However, the PA keeps on rebooting into PA-HDF login: and the admin/admin login password won't work.

 

Any help will be greatly appreciated 

 

Regards

 

Carlton

L3 Networker

Re: Unable to Login After Factory Reset

Hi, just so you know the model is PA-VM, active version is 7.0.6

 

Cheers

 

 

L3 Networker

Re: Unable to Login After Factory Reset

Hello Community,

 

Now I'm getting the prompt PA-VM login: but still keeps on rebooting.

 

Any help will be appreciated.

 

Cheers

L3 Networker

Re: Unable to Login After Factory Reset

Hi,

 

Can you please provide an error message why it is rebooting?

As you got a VM please make sure that all your interfaces are in "vmxnet3" mode

 

Cheers

L3 Networker

Re: Unable to Login After Factory Reset

Hi, thanks for getting back to me.

 

I can now access the PA-VM (I just needed to be patient). However, I can't access the PA-VM via web ui. I can ping it and I have configured the management inferface but I can't access via web ui.

 

Can you help?

 

Regards

L3 Networker

Re: Unable to Login After Factory Reset

Hi,

 

Make sure to use management IP and https

 

Cheers

L3 Networker

Re: Unable to Login After Factory Reset

Hi,

 

Thanks again for responding.

 

I followed the guide here,

 

https://live.paloaltonetworks.com/t5/Configuration-Articles/How-to-Configure-the-Management-Interfac...

 

But it didn't specify using HTTPS. I thought PA-VM used HTTPS by default

 

Regards

L3 Networker

Re: Unable to Login After Factory Reset

Hi,

 

Correct. But it will not redirect you if you will use http

 

Cheers 

L3 Networker

Re: Unable to Login After Factory Reset

Hi,

 

So, I've activated https, but still can'e access the PA-VM via web ui

 

I issued the command 'set deviceconfig systems service disable-https no'

 

But still no luck

L3 Networker

Re: Unable to Login After Factory Reset

hi hi,

 

Can you SSH to the box? 

If yes please sent an output of the following command:

 

show system resources

 

Cheers

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!