Upgrading to Pan OS 5.0.4 Error

Reply
Not applicable

Upgrading to Pan OS 5.0.4 Error

Hi All,

I just attempted to upgrade my existing pan os 4.1.2 to Pan 5.0.4. Everything went fine but my main link to router was down and so there is no internet access. I restarted the router and it was still no link. So i downgraded back to 4.1.2 and the link was back as normal. Anyone got this issue ?

Thanks

Ben

L3 Networker

Re: Upgrading to Pan OS 5.0.4 Error

I had a similar problem where the WAN link was set to a fixed setting 100/Full/Up and upon upgrade it failed to come up when I failed to that firewall to upgrade the other.  I ended up changing it's settings and committing the change which brought the link back up. I then changed it back to the original setting. I upgraded from 4.1.9 to 5.0.4.

Not applicable

Re: Upgrading to Pan OS 5.0.4 Error

Hi,

My original setting was at 100/full/auto. In your case what did you change the settings to enable to successful wan link before reverting back to the original ?

Thanks

Ben

Highlighted
L3 Networker

Re: Upgrading to Pan OS 5.0.4 Error

Ben,

I had mine on 100/full/auto and changed it to auto/auto/auto committed it, and then changed it back to 100/full/up (auto probably would work too). I bet just changing it from auto to up and committing it would work. I did this on the FW and not the router.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!