User ID agent not starting.

Reply
Highlighted
L1 Bithead

User ID agent not starting.

I am setting up backup user-id agent 8.1.10-2 on Windows 2016 Standard server.

I have given all the required access to the user-id agent admin account but its not working / refusing to start.

I am using the same credential on existing UID agent 7.0.8-13 running on Windows 2008 R2 and it runs fine.

 

I attaching error messgae when starting UID service and corresponding log generated in UID logs.

 

Capture.JPG

 

 

UID Log

 

09/05/19 09:42:52:190[ Info 2357]: ------------Service is being started------------
09/05/19 09:42:52:190[ Info 2364]: Os version is 6.2.0.
09/05/19 09:42:52:190[Error 675]: Cannot open config reg log key with error 5(Access is denied.
)!
09/05/19 09:42:52:190[Error 2382]: Start error -1!!
09/05/19 09:42:52:190[Error 764]: Device listening thread stops timeout

Tags (2)
L0 Member

Re: User ID agent not starting.

I have exactly the same issue on a Windows Server 2019 member server.  How was this issue resolved? @Nischal 

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!