Reply
Highlighted
L2 Linker
Posts: 28
Registered: ‎08-26-2015

App-IP adoption with migration tool- not seeing logs to map to security rules.

App-ID adoption. Not seeing traffic logs in the migration tool. 

 

We have a customer that has a lot of rules that need clean-up and as par tof this they need to knonw what applcations are hitting each rule (there are a lot of 'any' application statements with the existing security rules and this is what we need to fix).

 

The problem is we do not seem to be getting the traffic logs into the migration tool even though there are no errors reported.  When we select a rule in the migration tool and then select "App-ID adoption" we always get "no matches found".

 

v3.3 of the tool.

 

Thak you,  Rich

L7 Applicator
Posts: 749
Registered: ‎03-22-2011

Re: App-IP adoption with migration tool- not seeing logs to map to security rules.

Hi,

I will recommend you first to upgrade to 3.3.15

Then ensure the log connector is properly configured and the user name password probvided when you had added the device had a superadmin Role.

you can check the api calls generated (the api key was stripped) to check if you can copy and paste it in your browser by adding the key (&key=XXDDDDDA)  https://yourMTipaddress/debug/api.php

 

Hope that helps 

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!