App reconciliation not working

Reply
Highlighted
L3 Networker

App reconciliation not working

I'm running into an issue where I've identified the applications that are matching on my rules, the apps are listed with the rule in the "App-ID via LOG" column, and I've already separated out the unknown traffic.

 

Normally at this point I would right-click a rule > App-ID Adoption > App-ID Reconciliation (selection or all rules), and this would move all of those matching applicaitons from the "App-ID via LOG" column to the "Application" column. Except now when I try to do that, it instead is removing all of the applications from the "via LOG" column but it is not putting those apps into the Application column. They disappear from view, and I have to hit the Undo button on the top bar to get them back.

 

This has happened in Firefox and Chrome, and I've restarted the project and the VM a few times trying to troubleshoot this.

 

Any ideas?


Thanks

L7 Applicator

Re: App reconciliation not working

Problem was too many times importing the same config into the same project for testing. We will release a fix in 3.2 to prevent again this situations.

 

As a workaround just create a new project and import the config, then run all the app-id adoption process.

 

Regards

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!