Can't export config - stuck on loading shared objects

Reply
L2 Linker

Can't export config - stuck on loading shared objects

Hi,

I am really struggling to get the config out of the migration tool. It hands on loading shared objects. From the debug I see:

 

[Mon May 28 13:10:32.864008 2018] [:error] [pid 2678] [client 172.31.200.54:63235] PHP Warning: simplexml_load_string(): Entity: line 26: parser error : Premature end of data in tag decoder line 2 in /var/www/html/bin/OUTPUT.php on line 7130, referer: https://172.16.57.15/
[Mon May 28 13:10:32.864075 2018] [:error] [pid 2678] [client 172.31.200.54:63235] PHP Warning: simplexml_load_string(): </entry> in /var/www/html/bin/OUTPUT.php on line 7130, referer: https://172.16.57.15/
[Mon May 28 13:10:32.864087 2018] [:error] [pid 2678] [client 172.31.200.54:63235] PHP Warning: simplexml_load_string(): ^ in /var/www/html/bin/OUTPUT.php on line 7130, referer: https://172.16.57.15/
[Mon May 28 13:10:32.864107 2018] [:error] [pid 2678] [client 172.31.200.54:63235] PHP Warning: simplexml_load_string(): Entity: line 26: parser error : Premature end of data in tag entry line 1 in /var/www/html/bin/OUTPUT.php on line 7130, referer: https://172.16.57.15/
[Mon May 28 13:10:32.864128 2018] [:error] [pid 2678] [client 172.31.200.54:63235] PHP Warning: simplexml_load_string(): </entry> in /var/www/html/bin/OUTPUT.php on line 7130, referer: https://172.16.57.15/
[Mon May 28 13:10:32.864137 2018] [:error] [pid 2678] [client 172.31.200.54:63235] PHP Warning: simplexml_load_string(): ^ in /var/www/html/bin/OUTPUT.php on line 7130, referer: https://172.16.57.15/
[Mon May 28 13:10:32.864226 2018] [:error] [pid 2678] [client 172.31.200.54:63235] PHP Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, boolean given in /var/www/html/libs/xmlapi.php on line 659, referer: https://172.16.57.15/
[Mon May 28 13:10:32.864370 2018] [:error] [pid 2678] [client 172.31.200.54:63235] PHP Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Wrong type of input parameters, expected SimpleXMLElement key:value:' in /var/www/html/libs/xmlapi.php:678\nStack trace:\n#0 /var/www/html/bin/OUTPUT.php(7134): SimpleXMLElement_append(Object(SimpleXMLElement), false)\n#1 {main}\n thrown in /var/www/html/libs/xmlapi.php on line 678, referer: https://172.16.57.15/

 

But without being able to export the XML how am I suppose to know what the issue is?

 

Any help much appreciated!

 

Cheers,

Shannon

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!