Can no longer log into MineMeld WebUI with valid creds

Reply
L1 Bithead

Can no longer log into MineMeld WebUI with valid creds

I've got 2 Minemeld servers, one for dev/test the other for production.  As of this morning, I can no longer log into the WebUI on either one of them.  Everything was working fine yesterday for both servers.   I can log into the OS just fine, but not either of the WebUI's.    The only ERRORs of any interest is in the minemeld-engine.log:

 

2018-12-17T16:18:37 (30322)base.read_checkpoint ERROR: o365-api-worldwide-sharepoint-miner - Error reading last checkpoint
2018-12-17T16:18:37 (30323)o365._load_side_config ERROR: o365-api-worldwide-common-miner - Error loading side config: [Errno 2] No such file or directory: '/opt/minemeld/local/config/o365-api-worldwide-common-miner_side_config.yml'
2

 

These are of interest because yesterday, through the webUI, I set up the named node, and others all similarly named on the production server, and a few days ago on the dev server, so maybe this has something to do with it. 

 

I'm only about 1 week old with minemeld and thought I was good as long as I stuck with the WebUI, but maybe not.

 

Any ideas of where to start?

 

I've attached some log files from

 

Thanks,

 

Jim

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!