Error reading last checkpoint

Reply
L4 Transporter

Error reading last checkpoint

Hi guys

 

I started experiencing this problem in MM 0.9.52, my MM engine was restarting continuously. I tought it was some bug related with this version so, with a little bit of stress, I updated to 0.9.60 (I'm using CentOs), but I still get the same behavior. I even changed the config to the default one (few nodes - spamhaus etc.) but I'm getting the same behavior. When it is working fine, Iget about 200K indicators and 95K outputs.

 

Should I delete all ".chpk" files in "/opt/minemeld/local/data/" and restart the engine? Does that work? Pretty sure the problem is in my "local" files because it is the unique folder I saved from one version to another.

 

Has anybody dealed with something similar? How to solve/workaround it?

 

Screenshot_2019-04-23 Problems with CentOs 7 and MM 0 9 52.png

 

Best regards.

L4 Transporter

Re: Error reading last checkpoint

Hi guys,

 

I can confirm that after removing all ".chkp" files my MM got back to work. I will select this procedure as a solution but I'm not sure if it has any other collateral effect. None so far.

 

Best regards

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!