Logs in GUI are blank

L1 Bithead

Logs in GUI are blank

We noticed that the log view in the gui for the nodes, indicators, etc no longer populate anything. The node view does show indicators being added and removed, so we know they are pulling in data, the logs just don't show anything.  Any idea where we can start to troubleshoot. ver 9.44

 

L5 Sessionator

Re: Logs in GUI are blank

Hi @feeeds,

 

you're probably running out FileSystem storage. Logging for the nodes turns off when FS free space is less than 30% (if I remember it correctly)

L1 Bithead

Re: Logs in GUI are blank

In the GUI, Disk shows at 3.3. Is there a place in the logs on the server that I can check for space errors, or just purge logs and see if they come back?  thx

L5 Sessionator

Re: Logs in GUI are blank

@feeeds,

 

in /opt/minemeld/local/data/ you'll find a folder for each node. Navigate inside the one you're troubleshooting and take a look to the file timestamps to see if they're being updated.

L1 Bithead

Re: Logs in GUI are blank

Each node is being updated, timestamps show todays date.  thanks.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!