Miner Node Connection Broken

Reply
L1 Bithead

Miner Node Connection Broken

Hello Folks,

 

I've had MineMeld running successfully since August of 2018 with a number of nodes all working flawlessly until recently.

One miner in particular is exhibiting an error after a drawn out polling session. Eventually, the miner goes into an error state and when hovered I receive the folowing:

 

Untitled.png

It's odd because this miner is still able to pull down 55K + IOC's before it hits this error state. 

 

Capture.JPG

Any help is appreciated.

L7 Applicator

Re: Miner Node Connection Broken

Hi @EddieBrown,

is this still a problem?

 

Luigi

Highlighted
L1 Bithead

Re: Miner Node Connection Broken

Yes it is. Sometimes it will poll an entire day and then eventually error out. This is the only node that is behaving this way and I suspect it's something on the Recorded Future side. I have a call with them this week to discuss further.

L1 Bithead

Re: Miner Node Connection Broken

I was working with RF on this as well. No one seems to have an answer for why the miner was behaving this way. However, the issue seems to be resolved.

L7 Applicator

Re: Miner Node Connection Broken

Hi @EddieBrown,

sorry, I didn't answer but I think I know the root cause. I am working on an improvement for the logic in the  RF Miner. Meanwhile RF is also working on improving the Miner to pull all their feeds.


Luigi 

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!