Output does not work

Highlighted

Output does not work

I have created a miner with prototype ransomwaretracker.RW_IPBL., and processor and outputs.

 

Miner shows 11497 indicators but processor and outpus shows 0 indicators.

 

It cloned the model with default.

 

I have attached a pdf with setup.

 

I would appreciate help.

 

Thank you.

 

Screenshot_1.pngScreenshot_2.pngScreenshot_3.pngScreenshot_4.pngScreenshot_5.pngScreenshot_6.pngScreenshot_7.pngScreenshot_8.pngScreenshot_9.pngScreenshot_10.pngScreenshot_11.pngScreenshot_12.pngScreenshot_13.pngScreenshot_14.pngScreenshot_29.png

Tags (1)
L7 Applicator

Re: Output does not work

Hi @Sistemas_SanLucar,

ransomwaretracker.RW_IPBL should be connected to an aggregator based on stdlib.aggregatorIPv4Outbound or stdlib.aggregatorIPv4Generic because the indicators generated have direction set to outbound (they are C2).  The inbound aggregator collects only indicators with direction set to inbound or with no direction attribute at all.

 

You can check this by clicking on one of the indicators in the LOGS view. You will see a DROP generated by the indbound aggregator.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!