Processor not pulling from Miner

Reply
L2 Linker

Processor not pulling from Miner

Hello Folks,

 

I recently created a new miner to pull domains from a threat intel provider. I can see the Miner is pulling the expected amount of domains. However, my associated processor is not pulling anything from the miner.

I've already looked the the obvious things: like is Output enabled on my miner etc.

I can see in the logs that the processor is recvd_update however it immediately drop_update right after for all 10,000 indicators.

is there a log file on the console I can see DROP reasoning from a processor perspective?

Any suggestions would be appreicated.

 

snipping of the log page, edited for confidentiality:

 

Untitled.png

Thanks,
Eddie

L2 Linker

Re: Processor not pulling from Miner

I have fixed this issue. The problem was in my miner under attributes section, under the type attribute I had "Domain" instead of "domain". Should've known Pythin and Linux is case sensitive.

I rebuild the miner with the correct attribute and viola, it works!

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!