Reply
L1 Bithead
Posts: 8
Registered: ‎12-05-2013
Accepted Solution

Running MineMeld on VMWare desktop

I have set up the trusty server and the minemeld iso however I am unable to login to the ubuntu shell with the provided default username and password.

any thoughts?

L3 Networker
Posts: 37
Registered: ‎05-08-2013

Re: Running MineMeld on VMWare desktop

Did you try:

Username: ubuntu

Password: rsplizardspock

 

Please be aware of the tastatur layout.

L1 Bithead
Posts: 8
Registered: ‎12-05-2013

Re: Running MineMeld on VMWare desktop

yes, I have tried that many times.

I feel as though I have done something wrong in the setup but i have deleted and retried the setup verbatim about 3 times with no joy.

L4 Transporter
Posts: 369
Registered: ‎07-17-2015

Re: Running MineMeld on VMWare desktop

Hello,

Are you travsering zones? Have you checked the logs to see if an application is being blocked somwhere?

 

Regards,

Highlighted
Community Manager
Posts: 179
Registered: ‎12-10-2012

Re: Running MineMeld on VMWare desktop

This thread has been moved to MineMeld Discussions.

L6 Presenter
Posts: 809
Registered: ‎03-03-2011

Re: Running MineMeld on VMWare desktop

[ Edited ]

Hi @haigroup,

are you using the OVA or the ISO ?

 

luigi

L1 Bithead
Posts: 8
Registered: ‎12-05-2013

Re: Running MineMeld on VMWare desktop

I am using the iso.  However, I am using the instruction on the set up so I import the ova and then use the iso for the disk.

L6 Presenter
Posts: 809
Registered: ‎03-03-2011

Re: Running MineMeld on VMWare desktop

@haigroup if you use the OVA here https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/minemeld-dist/0_9/minemeld-vm-0.9.5.ova you don't need the ISO. Just load the MM OVA on VMWare Workstation/Dekstop and launch it.

 

L1 Bithead
Posts: 8
Registered: ‎12-05-2013

Re: Running MineMeld on VMWare desktop

thank you, I will give that a shot now.

L1 Bithead
Posts: 8
Registered: ‎12-05-2013

Re: Running MineMeld on VMWare desktop

got it working! thank you for the help!