Traps TMS registers duplicate endpoint

Announcements

ATTENTION Customers, All Partners and Employees: The Customer Support Portal (CSP) will be undergoing maintenance and unavailable on Saturday, November 7, 2020, from 11 am to 11 pm PST. Please read our blog for more information.

Reply
Highlighted
L2 Linker

Hi Jan

 

I believe it was resolved in Traps version 5.0.4 or 5.0.6 and it was primarily related to Citrix servers in a Citrix farm. But we also see it on workstations.

Highlighted
L2 Linker

Hi Jacob,

thank you, I have just noticed it in 6.1.2 on Windows 10. Looks like I will have to open a TAC case.

 

Have a good day,

Jan

Highlighted
L4 Transporter

@Jan_Linhart 

 

It sounds like Jacobs issue was with VDI's and how the agent handles the license request, which was resolved in the later maintenance builds of 5.0.x line.

 

If you can describe your issue (including platform), I can offer more assistance. Palo Alto support will always be your best resource though.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!