Policy list showing blank after uploading all the check point files

Announcements

ATTENTION Customers, All Partners and Employees: The Customer Support Portal (CSP) will be undergoing maintenance and unavailable on Saturday, November 7, 2020, from 11 am to 11 pm PST. Please read our blog for more information.

Reply
Highlighted
L0 Member

Policy list showing blank after uploading all the check point files

I am having issue with upload the config files to Expedition with valid checkpoint files
We have been facing issue to upload the config files to Expedition with valid checkpoint files
Checkpoint version is 77.30
Expedition version- 1.1.80 amd64
After uploading files no policy lists is visible

Highlighted
L3 Networker

Hello @Subrat 

 

I just ran a test with no issues, I have attached a screenshot and the red box are typically not used so if you are checking those boxes that might be your issue. (refer to my screenshot)Screen Shot 2020-09-08 at 8.22.58 AM.png

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!