Dynamic updates failing since the 18th....

Announcements

ATTENTION Customers, All Partners and Employees: The Customer Support Portal (CSP) will be undergoing maintenance and unavailable on Saturday, November 7, 2020, from 11 am to 11 pm PST. Please read our blog for more information.

Reply
Highlighted
L3 Networker

Wow, we just noticed this the other day. Since the 12/17 our updates have been failing. Do it manually and it worked fine. I opened a case but they said to restart the management plane.

Highlighted
L1 Bithead

I've restarted a few of the firewalls and also upgrading them to 9.0.4 without any improvement. So I guess restarting the Management plane won't do much good.

Highlighted
L1 Bithead

Seems like our firewalls are acting normally now when it comes to content updates. How about you guys?

Highlighted
L4 Transporter

I don't think we have seen and issue since late December.

 

Rob

 

 

Highlighted
L3 Networker

Me too. We had 16 out of 18 firewalls not updating, but they all grabbed the last update without a problem.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!