FQDN address objects not resolving

Announcements

ATTENTION Customers, All Partners and Employees: The Customer Support Portal (CSP) will be undergoing maintenance and unavailable on Saturday, November 7, 2020, from 11 am to 11 pm PST. Please read our blog for more information.

Reply
Highlighted
L3 Networker

FQDN address objects not resolving

Hi guys,

 

I've seen a few bugs in the past regarding FQDNs not resolving. Since an upgrade to 7.1.2 the DNS addresses aren't resolving properly and thus aren't hitting the correct policy I have the address objects on.

 

 This issue resolves itself when I force an FQDN refresh using "request system fqdn refresh". But then the issue re-appears. 

 

Is anyone else experiencing issues in 7.1.2, or this issue exactly?


Cheers

Jack

Highlighted
L5 Sessionator

Could you refresh with that command and paste the output of the command.

 

tail lines 100 mp-log ms.log

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!