Hostname used for logon

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Hostname used for logon

L1 Bithead

I have a customer that is trying to use the hostname when browsing to the Palo to logon. They get to the logon page just fine, but after they enter their credentials and hit enter, the page goes to grey and just sits there. If the customer used the management IP address to logon, everything works just fine.

Any suggestions as to what is causing this?

Thank you,

2 REPLIES 2

L6 Presenter

Can you have the customer try from a different browser type like Chrome, Firefox.  Also, check popup blocking that may block the warning popup window.  Thanks.

Hi, for intranet pages the Internet Explorer uses the compatibility mode, which causes the blank page. When you use the IP address, the browser does not recognize it as an intranet page and does not use compatibility mode.

When you disable compatibility mode in Internet Explorer it works. See also this thread:

Internet Explorer 9 not working with PANOS 5.0

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!