SSL-VPN using PPPoE PANOS 4.1

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

SSL-VPN using PPPoE PANOS 4.1

L2 Linker

Hello,

I am trying to enable SSL-VPN with a PPPoE interface but I can not see the SSL Portal.

I have configured on the pppoe interface the static IP address and check the box of add default route. I have configured the SSL-VPN  with a tunnel interface and output interface ethernet-pppoe and with his static ip address. Also I opened the https service on the outside zone.

Now I can see in traffic allowd in the monitor the SSL request to the public IP of PPPoE but I can no see the SSL Portal. Could someone help me?

Regards,

1 REPLY 1

L6 Presenter

Hi,

Please refer to this KP doc to assist you with your current issue. If you've covered all bases, we'd like to hear from you so that we can assist further via this thread or via a Support case.

https://live.paloaltonetworks.com/docs/DOC-1785

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!