User-ID service account attempting to login to the wrong domain?

Reply
Not applicable

User-ID service account attempting to login to the wrong domain?

To start, the User-ID is working fine servicing our Corporate VPN, however...

 

We have multiple domains in our environment, production, corporate and staging. None of them have trusts between them and the User-ID Agent is only installed on our Corporate Domain, domain controller. The below error messages are appearing on pretty much all of our servers in the Production domain. We would like to know why the User-ID Agent service account user is attempting to log into our servers in the Production domain from our Corporate Domain controller, and how to keep this from happening. Any help would be greatly appreciated.

   

Event ID:529 (on our Production servers)

Logon Failure:

  Reason: Unknown user name or bad password

  User Name: User-IDAgent

  Domain: Corporate

  Logon Type: 3

  Logon Process: NtLmSsp

  Authentication Package: NTLM

  Workstation Name: CorporateDomainController

  Caller User Name: -

  Caller Domain: -

  Caller Logon ID: -

  Caller Process ID: -

  Transited Services: -

  Source Network Address: 172.16.1.121

  Source Port: 0

Event ID: 680

Logon attempt by: MICROSOFT_AUTHENTICATION_PACKAGE_V1_0

Logon account: User-IDAgent

Source Workstation: SF-DC101

Error Code: 0xC0000064

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!