[Minemeld 0.9.48] - Some prototypes not available in the GUI

Reply
Highlighted
L1 Bithead

[Minemeld 0.9.48] - Some prototypes not available in the GUI

Hello team!

 

I hope you are doing alright !

 

It looks like that since the last update (0.9.48), I am no longer able to setup new nodes with the prototypes:

 

stdlib.localDB

OR

stdlib.aggregatorIPv4Inbound

 

Moreover,  a couple of my miners/nodes now have an "unknown" type.

 

 

Any idea of what could be the cause of that ?

 

Thanks in advance for your help.


Accepted Solutions
Highlighted
L7 Applicator

Hi @camsad,

no, you should place it in /opt/minemeld/local/prototypes. This way it won't be overwritten on upgrades.

View solution in original post


All Replies
Highlighted
L7 Applicator

Hi @camsad,

please could you share the output of "ls -l /opt/minemeld/prototypes/" ?

 

Thanks,

luigi

Highlighted
L1 Bithead

Hi Luigi,

 

ls -l /opt/minemeld/prototypes/

 

drwxr-xr-x 2 minemeld minemeld 4096 Apr 3 2017 0.9.16
drwxr-xr-x 2 minemeld minemeld 4096 Aug 2 2017 0.9.40
drwxr-xr-x 2 minemeld minemeld 4096 Sep 6 2017 0.9.42
drwxr-xr-x 2 minemeld minemeld 4096 Oct 27 2017 0.9.44
drwxr-xr-x 2 minemeld minemeld 4096 May 11 06:26 0.9.46
drwxr-xr-x 2 minemeld minemeld 4096 Jun 18 07:33 0.9.48
lrwxrwxrwx 1 root root 31 Jun 13 06:36 current -> /opt/minemeld/prototypes/0.9.48

 

Thanks !

Highlighted
L7 Applicator

Hi @camsad,

which prototypes are missing from the UI?

 

Thanks,

luigi

Highlighted
L1 Bithead

Luigi,

 

Pretty much everything starting with stdlib

 

 

 

 

Highlighted
L7 Applicator

Could you try this command?

ls -la /opt/minemeld/prototypes/0.9.48/stdlib.yml
Highlighted
L1 Bithead

 ls -la /opt/minemeld/prototypes/0.9.48/stdlib.yml
-rw-r--r-- 1 minemeld minemeld 32243 Jun 13 06:36 /opt/minemeld/prototypes/0.9.48/stdlib.yml

diff between 0.9.46/stdlib.yml and 0.9.48/stlib.yml indicates no difference 

Highlighted
L7 Applicator

Ok, prototypes looks good.

Could you go in System > API and click on restart?

Highlighted
L1 Bithead

Done. Did not solve the issue.

Highlighted
L7 Applicator

Did you also do a hard refresh of the browser after restarting the API? Prototypes are cached both in the browser and in the API process.

If that doesn't solve, could you share your minemeld-web.log file?

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!