URL Feed from Minemeld

Announcements

ATTENTION Customers, All Partners and Employees: The Customer Support Portal (CSP) will be undergoing maintenance and unavailable on Saturday, November 7, 2020, from 11 am to 11 pm PST. Please read our blog for more information.

Reply
Highlighted
L0 Member

URL Feed from Minemeld

I am having difficulty getting an output feed setup for URL block list processing.  I have an input feed that is set up as a CIFv3 miner and it's showing over 49,997 indicators that are processed and it appears to be working fine.  I have a process url aggregator that uses the input miner node and a white-list node and it also shows 49,997 indicators.  When I create the output node, the log shows the feed from the aggregator processing but each indicator looks to be dropped as it's presented to the Output feed.  The indicator count stays at zero.  I have looked over several documents and it looks like everything is configured correctly.  Note, I have an IPV4 feed on the same minemeld instance that is processing IOCs with no issues.  I am feeding that feed into an EDL on the Palo Alto and it works fine.  Any ideas or solutions you've found in your own experiences would be greatly appreciated. 

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!