I cannot login to panorama in azure after downgrade from version 10.0 to 9.1.5.

Reply
Highlighted
L0 Member

I cannot login to panorama in azure after downgrade from version 10.0 to 9.1.5.

Hello


I deployed the panorama(version10.0) in my azure environment.
After setting up, I realized that I must downgrade to version 9.1.5 due to several reasons.
Therefore I tried downgrade with this manual site( https://docs.paloaltonetworks.com/panorama/10-0/panorama-admin/troubleshooting/downgrade-from-panora... )

It seems panorama is downgraded, however I can not login it at the moment.

I do not know why but the ID and password are changed.
Of course I tried default ID and password( ID: admin, Password: admin) but it not available as well.

How can I solve this issue?


please help

Highlighted
L0 Member

[Additional info]

I found, unfortunately I miss-selected "autosave-pre-cfg-202001XX.xml" for configuration while downgrading.
In this case anyone know how to recover?
According to my investigation, it is impossible to recover. I'm about to give up( it means I will re-install)

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!