The device is not found or not registered, please try after some time

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

The device is not found or not registered, please try after some time

L1 Bithead

Firewall was rebuilt  few weeks ago.

 

just  noticed, as i wanted to changed the default Client version, i get the Above  error message

 

StevePayne_0-1717067827619.png

the device is licenced

 

StevePayne_1-1717067860003.png

 

yet the firewall is now missing from my "assets" in the portal,

 

i have tried to add the serial in the portal by registering a new device  but says the serial is invalid

 

StevePayne_2-1717067959807.png

I have raised a ticket, but not movement on this,

 

do i need to delete and build a new one?

1 REPLY 1

Cyber Elite
Cyber Elite

looks like this serial was scrapped from the CSP, did someone decommission (via the "deactivate firewall" process) the VM?

 

if this is an 'oldschool' VM series, you may be able to reuse the auth code to activate a fresh VM (csp > assrts > vm series auth codes), if this is flex credits, the credits may have been reimbursed into your credits dashboard (CSP > assets > software ngfw credits)

 

Tom Piens
PANgurus - Strata specialist; config reviews, policy optimization
  • 293 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes
  • 85 Subscriptions
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!