Search in (address/service) group members fails

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Search in (address/service) group members fails

L3 Networker

Hi!

 

Has anyone noticed issues with the search (filter) for members in address or service groups?

Based on Expedition 1.1.105 and a PANW config it seems the search for both address and service group members fails and returns no results, although I'm positive I did see this functionality work in the past:search in members.png

2 REPLIES 2

L4 Transporter

Hello @Arne-VDH 

 

In the screenshot you are attempting to filter out Address groups but the keyword you are using is for object members of that containing group. I would suggest you add the address member into that search criteria rather than the group it is in if you are searching for "Budapest". I tried this on my expedition server and didn't have any issues with the search function.

L3 Networker

Well, the annoying thing is, I have a different project, CP input file, where the same query runs fine and I would otherwise not spot a difference between the two: search in members 2.png

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!