7000 series log forwarding card not forwarding traffic logs to collector

Reply
L3 Networker

7000 series log forwarding card not forwarding traffic logs to collector

Hey everybody,
I'm setting up a 7050 with a log forwarding card to a dedicated log collector.  On the log collector, I have it set to device log collection and collector group communication on ethernet1/5.  I have log settings configured as well as a log forwarding profile.  With traffic running through the firewall, I'm seeing hits against rules on the 7050, but when I run "show logging-status device <SERIAL>" I see the destination IP of ethernet1/5, and I'm seeing logs received for system and config, but I'm not getting any traffic logs.  In the panorama manager, I can see the system and config logs, but I'm not seeing any traffic logs.  Any ideas what could be the issue?  

Cyber Elite

Can you take a look at this article to see if it helps?

 

https://knowledgebase.paloaltonetworks.com/KCSArticleDetail?id=kA10g000000ClT3CAK

 

 

Help the community: Like helpful comments and mark solutions
L3 Networker

Thanks for the suggestion.  In PAN-OS 9.0 I don't have an option to turn on high speed log forwarding.  I did enable send to all collectors in the preference list, but that didn't seem to change anything. 

 

 

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!