Blank page when logging into Panorama 7.1.9

Reply
Highlighted
L4 Transporter

Blank page when logging into Panorama 7.1.9

Just wondering if anyone else has come across a situation where they were unable to load the Dashboard when logging into Panorama 7.1.9; or is this a one-off issue that only we have hit?

 

Didn't matter which browser we used (ancient version of Firefox, older version of Firefox, latest version of Firefox, older Chrome, latest Chrome) the symptoms were the same:  after the login page, only a blank, white page is displayed.  Using View Source, there's lots of HTML and Javascript shown, just nothing displays in the browser.

 

Looking at the VMware console, there was a spike to 100% CPU for the Panorama VM about an hour before we attempted the logins, and a few spikes to 50% CPU.

 

A manual shutdown via the console login to power off the VM, then power it on again, made everything work again.  We're just wondering if anyone else has run into something similar to this.

 

This is the first issue we've had with Panorama, and (of course) it happens a few weeks after upgrading from 6.0.10 to 7.1.9.  :)

 

Cheers,

Freddie

Highlighted
L7 Applicator

a quicker fix than rebooting should be to restart the management service

 

> debug software restart process management-server

 

if this happens often you may want to reach out to support to have this investigated. (in case you do, either restart the mgmt with a core operation so you have that to provide support, or leave it in a locked state so tac can investigate. i've had several customers in the past that rebooted the device and then called in, only for us to no longer have any leads and having to wait for the next event)

 

> debug software restart core yes process management-server

> request tech-support dump

 

 

regards

Tom

Tom Piens - PANgurus.com
Like my answer? check out my book! amazon.com/dp/1789956374
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!