Panorama > Policies > Security > Post Rules > Zone field has a red background
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

The Enhanced LIVEcommunity Experience is finally here! Learn all about it.

Panorama > Policies > Security > Post Rules > Zone field has a red background

L1 Bithead

Hi there

Why does the zone in the screenshot appear with a red background?

It is the same when browsing direct to the FW itself.

There is an interface in the zone with a subinterface.

Both main and subint are up.

IP address configured on the subint

2021-03-24 15h15m53 Zone Red backgroud.png

The interface which is a member of the zone is shown below:

2021-03-24 15h20m21-StdF Interface setup.png

Any replies much appreciated

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

L7 Applicator

Are you using color coded tags in Objects\Tags.

View solution in original post

2 REPLIES 2

L7 Applicator

Are you using color coded tags in Objects\Tags.

View solution in original post

So I am!

Thanks....

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!