QoS statistics Graphic monitoring Issue

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

QoS statistics Graphic monitoring Issue

L4 Transporter

Hello,

 

Using PAN-OS 6.1.17.

 

At first, Bandwidth graph was not showing in both Chrome and IE. The only change I made was adding all the classes into the QOS profile. The classes that were in use by QOS were already showing up in the other statistics tabs before I added them to the profile, so I assumed that they were only required to be added to the profile for specifying Max and Guaranteed Egress. I’m guessing this change is what’s gotten it working intermittently. Any thought on how to fix this intermittent graph display?

 

Also, my coworker can only view the bandwidth graph in Internet Explorer. How to make it work for Chrome too?

 

Thanks in advance.

 

 

 

4 REPLIES 4

Cyber Elite
Cyber Elite

Hi Farzana

 

Maybe your colleague has changed some parameters in his chrome browser, as the graph works perfectly in all major browsers

 

Can you elaborate on what you are seeing and how QoS is configured?

The classes need to be defined in a qos profile that's attached to an interface, else there won't be any enforcement of guarantees or limits.

Tom Piens
PANgurus

L0 Member

Using 7.1.13 seeing issue only in Chrome, IE 11 works fine. 

@JVanLanen in chrome you have to allow flash, for the management URL

Thanks, That did it. 

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!