Unable to deploy PAN->AzureVWAN

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Unable to deploy PAN->AzureVWAN

L2 Linker

Hello Community!

I'm trying to deploy a Site-to-Site connection between NGFW and Azure Virtual WAN using the automation tool written by vinayvenkat (links below). When running the script as instructed, it errors out while creating IKE Gateway:

 

DEBUG2:pan.xapi:method: POST
Traceback (most recent call last):
  File "panw_ipsec.py", line 482, in <module>
    main()
  File "panw_ipsec.py", line 452, in main
    wan_ip = az_vpn_hndl.vwan_ip0
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'vwan_ip0'

 

Anyone had the same issue, or can steer me in right direction in correcting this?

Appreciated!

https://github.com/PaloAltoNetworks/microsoft_azure_virtual_wan/blob/master/PaloAltoNetworksVPNAutom...

https://github.com/PaloAltoNetworks/microsoft_azure_virtual_wan

2 REPLIES 2

L4 Transporter

@vvenkatara Can you help here?

Help the community: "Like" helpful comments, and click "Accept as Solution" if you found your answer :-)

Thanks, @JimmyHolland , but it does not seem he's available. Are there anyone else in the PAN team that might know a thing or two about this?

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!