Expedition cannot login when not connected to network

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Expedition cannot login when not connected to network

L0 Member

I have expedition installed on Ubuntu server 20.04.5 in Vmware Workstation using NAT with the ip 192.168.186.x 

 

Everything is working fine when i am connected to my WIFI, able to ping, traceroute, access to login page and login. But when I am not connected to any network, I am unable to login. although I am able to ping/traceroute/access login page.

 

I even created additional users to test, to no avail.

Is there any whitelisted ip or settings i am supposed to configure?

2 REPLIES 2

L6 Presenter

@franciumf No whitelist needed, when you are not connected to internet , can you try to change the vmware network setting from nat to bridge , see if it works. 

Same issue when using bridge.
  • 1428 Views
  • 2 replies
  • 0 Likes
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!